Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів(2006) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Розборський, Є. В.Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.Документ Видалення нерозчинних домішок у виробництві високомальтозних сиропів за допомогою флокулянтів(2009) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Розборський, Є. В.Наведено результати досліджень сорбційного очищення гідролізатів крохмалю від завислих домішок флокулянтом та сорбентами у виробництві високомальтозних сиропів. Для оцінки ефективності проведення процесу очищення гідролізатів сорбентами визначено швидкість фільтрування та розраховано ефект очищення гідролізатів. Встановлено технологічний режим процесу очищення високомальтозних гідролізатів від нерозчинних домішок.Документ Ефективність використання сапоніту для очищення високомальтозних сиропів(2009) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаНаведено результати досліджень сорбційого очищення гідролізатів крохмалю мінералом сапоніт у виробництві високомальтозних сиропів. Досліджено вплив запропонованих технологічних умов очищення на забарвленість високомальтозних сиропів.Документ Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів(2008) Грабовська, Олена Вячеславівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаУ статті наведено результати досліджень щодо впливу комбінацій ферментних препаратів, їх дозування та часу введення у технологічний процес зцукрювання крохмалю на накопичування мальтози у гідролізатах.