Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу оцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом β-амілази
    (2015) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    У статті наведено результати досліджень кінетики процесу зцукрювання розрідженої суспензії кукурудзяного крохмалю мальтогенним ферментним препаратом f -амілази, встановлено кінетичні закономірності, що дають змогу визначити оптимальні умови зцукрювання при використанні даного ферментного препарату. Використання f -амілази дозволяє отримати сиро пи з вмістом мальтози понад 50 % і низьким вмістом глюкози (близько 2,5 % до маси редукувальних речовин), що є основним показником якості сиропів при виробництві карамелі та інших харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів
    (2006) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Розборський, Є. В.
    Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю
    (2008) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.
    Визначено оптимальні технологічні параметри ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю у виробництві високомальтозних сиропів.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів
    (2008) Грабовська, Олена Вячеславівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна
    У статті наведено результати досліджень щодо впливу комбінацій ферментних препаратів, їх дозування та часу введення у технологічний процес зцукрювання крохмалю на накопичування мальтози у гідролізатах.