Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології та аналіз харчової цінності хлібних виробів з вівсяного толокна
    (2023) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Різник, Анастасія Олександрівна
    Розроблені хлібні вироби на основі вівсяного толокна мають краще забарвлену скоринку, більш еластичну м’якушку, виражений смак та аромат. Отримані органолептичні показники оцінювали експертним методом і відображали за допомогою профілограм якості готових виробів. Опрацьовані результатим під-тверджують доцільність розроблення технології хлібних виробів спеціального призначення
  • Ескіз
    Документ
    Гончарне мистецтво як сучасна інновація в індустрії гостинності
    (2023) Боровик, Тетяна Миколаївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Досліджено перспективи розвитку гончарного мистецтва в Україні. В контексті сучасних тенденцій гостинності, важливим аспектом є створення унікального та незабутнього досвіду для гостей. Гончарне мистецтво, як мистецтво ручного виготовлення керамічних виробів, виявляється значущим інструментом для досягнення цієї мети. Показано вплив впровадження гончарного мистецтва на готельний бізнес, культурну спадщину та задоволення потреб гостей. Стаття обговорює теоретичні аспекти та практичні застосування гончарного мистецтва у сфері гостинності. Встановлено, що використання гончарного мистецтва, як елементу бренду готелю, позначить його унікальність та зверне увагу на культурні цінності країни. Підкреслено важливість розвитку гончарного мистецтва в готелях для збереження культурної спадщини та підвищення привабливості готельного сектору в Україні