Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів
    (2016) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Проведено аналіз впливу підкислювачів «Оптимальний-1» і «Оптимальний-2» на фізичні властивості тіста у процесі його формування. Визначено зміну волого- і газоутримувальної здатності, а також формостійкості тіста у процесі бродіння. There was studied the influence of “Optimal-1” and “Optimal-2” acidulants on physical properties of dough. The changing in moisture- and gas-retaining ability as well as dough shape-stability during fermentation have been determined.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостеи борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.