Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Вдовиченко, Андрій Сергійович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Вільчинська, Валентина Францівна; Сисоєв, Іван Аверьянович
    Пшеничне борошно обробляли на двошнековому екструдері. У кількості від 3,0 до 15,0 % його вносили при замісі тіста для здобних сухарів. Встановлено, що внесення 7,5 % позитивно впливає на показники тіста та органолептику готових сухарів.