Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в Україні(2018) Михайленко, Ольга Валеріївна; Скоморохова, Світлана Юріївна; Чава, Катерина РоманівнаУ статті розглянуто тенденції розвитку молочної галузі. Крім того, були розроблені шляхи підвищення конкурентоспромож¬ності продукції з метою утримання їх кон¬курентних переваг і збереження позицій на сучасному ринку. Основними напрямами формування конкурентоспроможного вироб¬ництва молочних продуктів повинні стати розвиток та впровадження інноваційних технологій виробництва, запровадження на молокопереробних підприємствах систем управління якістю, побудованих відповідно до міжнародних стандартів. The article examines the trends in the devel¬opment of the dairy industry. In addition, ways were developed to improve the competitiveness of products in order to retain their competitive advantages and maintain their positions in the modern market. The main directions of the for¬mation of competitive production of dairy prod¬ucts should be the development and implemen¬tation of innovative production technologies, the introduction of quality management systems in milk processingДокумент Стан та перспективи розвитку молочної промисловості в Україні(2015) Скоморохова, Світлана Юріївна; Редзюк, Тетяна Юріївна; Пономаренко, Руслана АнатоліївнаВ статті розглянута структура харчової промисловості. Проаналізовано стан молочної промисловості та фактори, які впливають на діяльність виробників молочної продукції. Проаналізовано умови торгівлі молочною продукцією з Європейським Союзом згідно з Угодою про асоціацію між Україною, з однієї сторони та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони. Подано структуру реалізованої молочної продукції. Досліджено основні показники зовнішньої торгівлі молоком та молочними продуктами. Запропоновано шляхи розвитку молочної галузі в Україні. In this paper the structure of the food industry. The state of the dairy industry and the factors that affect the activity of dairy products. Conditions of dairy products trade with the European Union under the Association Agreement between Ukraine, on the one hand and the European Union, the European Atomic Energy Community and their Member States, of the other part. Posted structure of sales of dairy products. The main figures of external trade in milk and milk products. The ways of the dairy industry in Ukraine.