Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Харчові волокна в технології діабетичних видів морозива
    (2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Обгрунтовано перспективність використання харчових волокон у виробництві морозива з цукрозамінниками. Наведена технологічна схема виробництва морозива з фруктозою і фіброгамом. Grounded perspectives of dietary fiber in the manufacture of ice cream with sweeteners. The above flowsheet of ice cream with fructose and fibrohamom.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками
    (2012) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна
    Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками до та після пастеризації сумішей. Встановлено вплив режимів пастеризації на ступінь руйнування моноцукрів. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners before and after pasteurization mixtures. The effect of pasteurization regime on the degree of destruction monosaccharides.
  • Ескіз
    Документ
    Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами
    (2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Обгрунтовано перспективність використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущених варених молочних консервів. Наведено методику визначення комплексного показника якості. Розраховано комплексний показник якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Grounded perspectives of Glucose-fructose syrup in the production of condensed milk cans. The method of determining the complex quality. Calculated composite index as condensed milk with Glucose-fructose syrups.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива
    (2006) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками. Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners.