Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Рекреаційний готель з райттерапією(2019) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна; Длінна, ДіанаУ статті аргументовано актуальність розвитку райттерапії у готельному господарстві в Україні. Проаналізовано нинішній стан проблеми інтеграції та інклюзії дітей з обмеженими можливостями здоров’я. Наведено впровадження у рекреаційних готелях послуги райттерапії, виділено основні їх особливості та напрямки, переваги та можливості розвитку. The article substantiates the relevance of the development of radiation therapy in the hotel industry in Ukraine. The current state of the problem of integration and inclusion of children with disabilities is analyzed. Introduced in the recreational hospitals the services of radiation therapy, their main features and directions, advantages and development opportunities are highlighted.Документ Energy Floor як нова технологія видобутку електроенергії в готелях України(2019) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна; Мельник, Юлія ВікторівнаМетою статті є дослідження роботи модулів Energyfloor в готелях України та вплив їх на напрями енергозбереження та сталих інновацій у будівлях, громадському просторі. Нідерландські модулі Energy Floor є невід'ємною частиною Smart Floors Smart Grid. Сітка може бути використана як для ефективного управління енергією, так і для її діагностики та може працювати шляхом підключення до світолдіодних ліхтарів, інтелектуальних систем енергоменеджменту. Energy Floor розроблено шляхом застосування тиску на підлогу. The purpose of the article is to study the work of Energyfloor modules in hotels in Ukraine and their impact on energy conservation and sustainable innovations in buildings, public spaces. The Netherlands Energy Floor modules are an integral part of the Smart Floors Smart Grid. The grid can be used both for efficient energy management and for its diagnostics and can work by connecting to light-emitting diode lanterns, intelligent energy management systems.Документ Характеристика основних підходів до удосконалення борошняних кондитерських виробів з листкового тіста(2019) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Спільчук (Молокова), Анастасія ЮріївнаВ даній роботі охарактеризовано основні підходи до зниження калорійності борошняних кондитерських виробів з листкового тіста, а також розроблені шляхи, щодо покращення технологічних характеристик виробів. Було визначено фізико- хімічні та функціонально-технологічні показники обраних жирів, хімічний склад харчових жирів, розроблена порівняльна характеристика пальмового та кокосового масла, а також встановлено вплив даних жирів на якість борошняних кондитерських виробів.Документ Технологія розробки нової страви оздоровчого призначення, підвищеної біологічної цінності(2018) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна; Дітріх, Ірина Вікторівна; Спільчук (Молокова), Анастасія ЮріївнаЗапропоновано технологію розробки нової страви оздоровчого призначення на основі страви «Млинці звичайні», шляхом додавання корисних інгредієнтів: шпинат, ікра тріски. За результатами експериментального дослідження визначено біологічну цінність страви та усунуто дефіцит основних корисних нутрієнтів у раціоні людини. Надано рекомендації щодо введення розробленого продукту до раціону харчування населення. The technology of developing a new health-improving dish based on "Pancakes common" is proposed, by adding useful ingredients: spinach, cod cheeses. According to the results of the experimental study, the biological value of the dish was determined and the deficit of the main nutrients in the human diet was eliminated. Recommendations on the introduction of the developed product into the diet of the population are given.