Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Теплоємність цукрових розчинів та утфелів
    (1973) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Попов, Володимир Дмитрович
    Наведено номограму, за допомогою якої можна визначати теплоємність чистих і виробничих цукрових розчинів, кристалічної цукрози і цукрових утфелів в інтервалі температур від 0 до 140 С, концентрацій розчину від 0 до 90 %, чистоти розчину від 40 до 100% і вмісту кристалів в утфелі до 75%. Shows nomohramu by which one can determine the net heat capacity production and sugar solutions, crystalline sucrose and sugar massecuite in the temperature range from 0 to 140 C, the concentration of the solution from 0 to 90%, the purity of the solution from 40 to 100% and the content of the crystals in the massecuite to 75%.
  • Ескіз
    Документ
    Числа Архімеда цукрових розчинів
    (2013) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Форсюк, Андрій Васильович; Мокляк, Василь Феодосійович
    Наведено методику визначення та оцінку швидкості осадження кристалів у цукрових розчинах. Запропоновано номограму визначення чисел Архімеда, яка охоплює широкий інтервал розмірів кристалів цукру, температур і концентрацій цукрових розчинів. The method for determination and assessment of sugar crystals, sedimentation rate in sugar solution has been presented. The nomograms for the determination of Archimedean numbers valid in the vide range of sugar crystals dimentions, temperatures and sugar solution concentrations ware developed.