Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні прийоми збереження маси молочно-білкових сумішей з продуктами переробки зернових(2012) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла ВікторівнаУ статті обґрунтовано застосування процесу заморожування сумішей на основі сиру кисломолочного з борошном пшеничним або крупою манною для запобігання втрати маси при дефростації в разі їх подальшого використання в якості основи для напівфабрикатів та сирних продуктів. Наведена порівняльна характеристика ефективної в’язкості, вологоутримуючої здатності сумішей до заморожування та після дефростації і порівняльна характеристика за цими величинами для сиру кисломолочного. In the article grounded of using of freezing mixtures based on cottage cheese with wheat flour or semolina to prevent weight loss during defrosted if they later use as the basis for finished products and cheese products. The comparative characteristics of effective viscidity, water-retaining capacity of mixtures before freezing and after defrosted and comparative characteristics for these values for cottage cheese.Документ Кріоскопічна температура сумішей на основі сиру кисломолочного(2011) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла ВікторівнаУ статті наведено результати вимірювань кріоскопічних температур сумішей на основі сиру кисломолочного з рослинними інгредієнтами. Отримані дані доцільно використовувати для уточнення режимів низькотемпературної обробки та розрахунків кількості вимороженої вологи при визначеній температурі. In the article the results of measurings of cryoscopic temperatures of mixtures are resulted on the basis of cheese soul-milk with vegetable ingredients. Information is got it is expedient to use for clarification of the modes of low temperature treatment and calculations of amount of freezing out moisture at a certain temperature.