Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технологи виробництва спирту і дріжджів(1995) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шустикова, Наталія Євгенівна; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаЕкспериментально встановлено, що оптимальна тривалість культивування дріжджів у двопродуктовому виробництві в умовах мінімального накопичення спирту в середовищі становить 8—10 годин.Документ Препарат антисептичної дії «Септодор»(2002) Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Хоменко, Анатолій Іванович; Коваль, Катерина Олександрівна; Бейко, Н.; Яриш, Л.Препарат «Септодор» виявляє еффективну антимікробну дію в середовищах виробництва спирту із зерна та хлібопекарських дріжджів.Документ Новий антисептик для виробництва спирту і дріжджів із меляси(2001) Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Бейко, Н.; Яриш, Л.Дослідженнями встановлена можливість застосуваня хлорвмісного препарату «Дезактин» як антисептика середовища та обладнання у виробництві спирту і дріжджів із меляси.