Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія переробки меляси на спирт з біологічним підкисленням середовища(2000) Ткаченко, Любов Володимирівна; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід ВікторовичРозроблено технологію спирту, у якій підкислення середовища здійснюють молочною кислотою синтезованою молочнокислими бактеріями безпосередньо в суслі, що дозволяє відмовитись від використання неорганічних кислот і значно покращити якість барди як корму для тварин.Документ Вплив іонів водню на метаболізм дріжджів у процесі спиртового зброджування мелясного сусла(2000) Ткаченко, Любов Володимирівна; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід ВікторовичДоведено переваги та недоліки використання різних кислот (соляної, сірчаної та молочної) для підкислення мелясного сула у технології спирту.