Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання напівпродуктів цукрового виробництва як альтернативної сировини для одержання біоетанолу(2008) Зубченко, Віктор Сергійович; Грушицький, Микола Іванович; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаНаведено перспективи використання напівпродуктів виробництва цукру з цукрового буряку для одержання біоетанолу. Досліджено фізико-хімічний склад одного з напівпродуктів, а саме дифузійного соку цукрового виробництва, з точки зору придатності його як сировини для одержання біоетанолу. Визначено оптимальні параметри спиртового зброджування дифузійного соку для досягнення максимального виходу біоетанолу. The prospects of using sugar beet by-products to produce bioethanol are presented. The physicochemical composition of one of the intermediate products, namely the diffusion juice of sugar production, was investigated in terms of its suitability as a raw material for the production of bioethanol. Optimal parameters of alcoholic fermentation of diffusion juice for maximum yield of bioethanol are determined.Документ Використання соку цукрового сорго для біосинтезу спирту(2011) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Ткаченко, Алла ФеодосіївнаНаведено склад соку цукрового сорго і показано можливість його переробки в спирт. Підібрано ефективну расу дріжджів для спиртового зброджування соку. Для інтенсифікації біосинтезу спирту оптимізовано склад соку цукрового сорго джерелами азоту і фосфору. The composition of sugar sorghum juice is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective type of yeast for alcohol fermentation of such juice is found. The composition of sugar sorghum juice is optimized by nitrogen and phosphor sources for intensification of alcohol biosynthesis.Документ Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва(2011) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаНаведено склад соризу та насіння амаранту і показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Визначено ефективні режими для перероблювання соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Встановлено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту). The composition of soriz and seeds of Amaranthus is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective regimes for the processing of soriz and seeds of Amaranthus according to various schemes of cooking are presented. The alcohol outcome of 1 ton of raw material (soriz and seeds of Amaranthus) is determined.