Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційна активність підприємств молочної галузі України(2021) Федулова, Ірина Валентинівна; Васютинська, Юлія ОлегівнаДосліджено основні тенденції та перспективи розвитку молочного ринку в Україні. Встановлено, що ключові конкурентні переваги виробників молочної продукції, отримані завдяки інноваційному розвитку, дають змогу ефективно превалювати в конкурентній боротьбі. Доведено, що продуктові інновації на підприємствах галузі переважають над процесовими, серед яких, своєю чегою, переважають впровадження енергомістких та маловідходних технологій, технологій низькотемпературної обробки з метою збереження корисних властивостей молока, нанотехнологій та технології подовження строку зберігання.Документ Інтенсивність використання інновацій в харчовій промисловості(2010) Федулова, Ірина ВалентинівнаКількісна оцінка залежності , що знайдена за допомогою статичної та динамічної моделей, дає можливість визначити тип економічного росту інноваційного обсягу реалізованої продукції, з однієї сторони, і ефективність використання інноваційних витрат з іншої. Quantitative evaluation of dependency that found using static and dynamic models, makes it possible to determine the type of economic growth of innovative sales, on the one hand, and the efficiency of innovation costs on the other.Документ Дослідження характеру інноваційних змін на підприємстві(2011) Федулова, Ірина ВалентинівнаЖиттєвий цикл розвитку підприємства потрібно розглядати як послідовність фаз, які в своїй сукупності складають весь період еволюційного розвитку підприємства. The life cycle of the enterprise should be viewed as a sequence of phases, which together constitute the entire period of evolutionary development.Документ Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Череда, Володимир ВікторовичВ статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств хлібопекарної промисловості за видами економічної діяльності, інноваційних впроваджень і інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the baking industry by sector, innovative implementations and innovative products being introduced.Документ Інноваційні цикли розвитку підприємства(2008) Федулова, Ірина ВалентинівнаМодель інноваційного розвитку підприємства розглядається з позиції законів і закономірностей синергетичного розвитку, а також за допомогою еволюційної моделі життєвого циклу розвитку підприємства. Model of Innovation Development Company is considered from the standpoint of the laws and patterns of synergistic development, as well as through an evolutionary model of life-cycle development.Документ Динаміка інноваційної активності підприємств галузі виробництва хліба та хлібобулочних виробів(2009) Федулова, Ірина ВалентинівнаДослідження результатів інноваційного розвитку промисловості і порівняння її із іншими галузями допоможе визначити основні направлення розвитку української промисловості, на яких потрібно зосередити свої зусилля сьогодні, щоб отримати бажаний результат завтра.Исследование результатов инновационного развития промышленности и сравнение ее с другими отраслями поможет определить основные направления развития украинской промышленности, на которых нужно сосредоточить свои усилия сегодня, чтобы получить желаемый результат завтра.Study the results of the development industry and its comparison with other sectors will help to determine the main directions of development of Ukrainian industry on which to concentrate their efforts today to get the desired result tomorrow.Документ Обґрунтування напрямків інноваційного розвитку промислового підприємства(2008) Федулова, Ірина ВалентинівнаВ статті формулюються основні положення методики вибору направлень інноваційного розвитку підприємств на основі законів синергетичного еволюційного розвитку за допомогою оцінок інноваційного клімату, інноваційного потенціалу і їх співвідношень, які утворюють інноваційний адаптаційний потенціал підприємства. The substantive provisions of method of choice of directions of innovative development of enterprises on the basis of laws of evolutional development by estimations of innovative climate are formulated in the article, innovative potential, their correlations which form innovative adaptation potential of enterprise.Документ Аналіз досвіду удосконалення інноваційного процесу(2007) Федулова, Ірина ВалентинівнаРозглядається історична трансформація концепцій і підходів до інноваційного процесу і визначається його особливості в сучасних умовах господарювання. An innovative process comes forward the basic factor of economic development. In the article historical transformation of conceptions and approaches is analysed to the innovative process and his feature in the modern terms of menage.