Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Новий продукт швидкого приготування з гречки(2007) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Фурманова, Юлія ПетрівнаВ статті розглянуто можливість виготовлення продукту швидкого приготування з гречки шляхом використання енергії НВЧ поля. Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Вплив НВЧ-енергії сприяє отриманню якісно нового продукту швидкого приготування з гречки. The opportunity of producing of fast prepared buckwheat by using of energy of UHF field is considered in the paper. Using of this method has such advantages as high speed of processing, thermal dynamic, ecological purity of heating. The influence of UHF energy promotes the getting new buckwheat products of fast preparation.Документ Дослідження режимів оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти(2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Фурманова, Юлія Петрівна; Березовська, І. Л.; Красна, Т. В.; Заславська, Лідія ЄвгенівнаПредставлено результати дослідів під час оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти (НВЧ). Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Представлено результаты опытов обработки гречневой крупы полем сверхвысокой частоты (СВЧ). Использование данного метода имеет ряд преимуществ: высокую скорость процесса обработки, тепловую безинерционность, экологическую чистоту нагрева. Presentation results of experiments at processing of peeled buckwheat by the field of ultrahigh frequency (UHF). Using of this method has such advantages as high speed of processing, thermal dynamic, ecological purity of heating.