Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів
    (2012) Гладка, Мирослава Вікторівна; Хлобистова, Ольга Андріївна
    В епоху комп'ютеризації та автоматизації виробничі процеси у харчової промисловості вимагають особливої якості кінцевого продукту. Розкривається сучасна концепція контролю якості харчових продуктів з процесно-орієнтованого підходу . При такому підході , якість контролюється на всіх етапах життєвого циклу виробництва продукції та виборі необхідної кількості контрольних точок ( реперні точки ) . Описано необхідність процесно-орієнтованого підходу для опису управління бізнес -процесами. Це є опис функцій, визначених точок входу та виходу бізнес-процесів управління. Ці особливості повинні бути описані не тільки для процесів але і для управління процесом, як для кожного з підрозділів так і підприємства в цілому. Контроль у кожному з процесів, при визначенні необхідних його межі , призведе до збільшення відповідальність за контроль якості вхідних і вихідних параметрів кожної функції. In the age of computerization and automation of manufacturing processes in the food industry require special attention quality of the final product. The article deals modern concept of quality control of food products with process-oriented approach. In this approach, quality controlled at all stages of product life cycle is considered the product selected the necessary control points (fixed point). The necessity of process-oriented approach to describe business process management. This is the description of the functions defined business process point of control for one function that will be output, and for another entrance. These features should be described not only processes but also for process control, as each of the departments and enterprises in general. In each of the processes necessary to identify its limits, will increase the responsibility for quality control of input and output parameters of each function.
  • Ескіз
    Документ
    Створення бази знань з методів конторолю якості харчових продуктів
    (2001) Хлобистова, Ольга Андріївна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна
    Описано створювану на кафедрі інформатики УДУХТ інформаційно-довідкову систему «Якість», яка містить докладну інформацію про чинні в Україні стандарти якості, про методики організації суцільного контролю продукції, сертифікацію продукції і систем якості, а також про вибір плану випробувань для контролю якості й програми для оброблення результатів випробувань. Described are created in the department of computer science UGUPT information-reference system "Quality", which contains detailed information about the current quality standards in Ukraine, about the methods of the organization complete control products, product certification and quality systems, as well as about the choice of test plans for quality control and program processing the test results.