Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання нетрадиційної сировини в складі кормосуміші(2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Бондар, А. О.; Улянич, Іван ФедоровичВ статті наведено інформацію про картоплю, буряковий жом та виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання зерна пшениці. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення компонентів – 1,0…4,5 %. Також було досліджено вплив добавок на процес зберігання гранул та ріст мікроорганізмів. В статті є результати по гранулюванню сумішей та їх аналіз. Математична модель крихкості гранул. Був розрахований рецепт кормової суміші. In the article was produced information about potatoes, beet pulp and residue. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. The quantity introduction of components – 1,0…4,5 %. Also it was researched influence of additives in process of preservation granules and microorganisms growth. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis. Mathematical model of grain brittleness. It was calculated the recipe of fodder mixture.Документ Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю(2011) Почеп, Володимир Анатолійович; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Голота, Мар'яна Богданівна; Осітнянко, Олег МиколайовичВ статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.Документ Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичГранулювання є складним фізико-механичним процесом. Конструктивні, кінематичні і технологічні параметри впливають на ефективність роботи обладнання. Існує два види гранулювання – сухе і вологе. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0 %. Кількість введення пивної дробини – 8 %. В статті наведено результати гранулювання сумішей та їх аналіз. Technology to granulate is complex physical and mechanical processing. Constructional, kinematical and technological parameters have an influence on efficiency of functioning equipment. There are two kinds of granulation – dry and moist. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate siftings of wheat. Introduced humidity composition – 16,0 %. Quantity introduction beer grain of small shot – 8 %. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis.