Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні методи й обладнання для зневоднення пивної дробини механічним шляхом(2010) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир ЛеонідовичНаводяться дані щодо розробки і застосування механічного обладнання для зневоднення вторинної сировини пивоварних заводів, зокрема пивної дробини, з метою її подальшої переробки і зменшення кількості відходів виробництва. Information is resulted about development and use of mechanical equipment for dehydration of the second raw material of breweries, in particular beer pellet, with the purpose of its further processing and diminishing of amount of wastes of production.Документ Дослідження ефективних теплофізичних характеристик пивної дробини(2004) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир ЛеонідовичЗа результатами аналізу експериментальних даних запропоновані залежності ефективних теплофізичних характеристик пивної дробини від температури. The analysis of the experimental data suggested dependence of effective thermal characteristics of beer pellet temperature.Документ Дослідження теплофізичних характеристик дробини пивної(2004) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир Леонідович; Ткач, Леонід ПавловичДля технологічних і конструкторських розрахунків процесу сушіння і зберігання продукту необхідні знання фізичних і теплофізичних властивостей пивної дробини. Але при їх визначенні інтенсивність процесів має бути такого ж порядку, що і у виробничих умовах, і потрібні саме ефективні значення теплофізичних характеристик. Такі вимоги задовольняє метод комплексного теплометричного визначення теплофізичних характеристик вологих продуктів.Документ Особливості процесу сушіння пивної дробини(2004) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир ЛеонідовичДано оцінку основних фізичних і теплофізичних характеристик пивної дробини з метою визначення тепломасообмінних характеристик процесу її сушіння зі збереженням усіх корисних властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.