Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія АнатоліївнаДекларовано нові закономірності впливу грибної сировини на якість м’ясних січених кулінарних виробів. Declared new patterns of influence on the quality of mushroom raw materials minced culinary products from meat.Документ Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія АнатоліївнаУ статті наведені результати досліджень мікробіологічних показників, перекисного та кислотного чисел паштетних та ковбасних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.Документ Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія АнатоліївнаУ статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.