Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products(2019) Nykyforov, Radion; Korenets, Yuriі; Frolova, Natalia; Kuzmin, OlegThe purpose of this publication is to investigate the mechanism of the restructuring of fishery products using calcium chloride and sodium alginate.Документ Internal mechanisms for establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology(2018) Kuzmin, Oleg; Zubkova, Valentyna; Shendrik, Tatiana; Korenets, Yuriі; Kuzmin, Anton; Bilenky, PavelThe aim of the publication is to study the mechanism of the establishment of relaxation of water-alcohol mixtures in the main stages of creating vodka in the application of electrochemical activation at the stage of Na-cationization process water softening.Метою публікації є дослідження механізму встановлення релаксації водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при застосуванні електрохімічної активації на стадії Na-катіонного зм’якшення технологічної води.