Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Reducing ability of infusions from waste of spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages
    (2020) Kuzmin, Oleg; Isaienko, Volodymyr; Koretska, Iryna; Rakhmetov, Dzhamal; Guts, Viktor; Oliynyk, Svitlana
    Метою дослідження є вивчення відновної здатності водно-спиртових настоїв з відходів пряно-ароматичної сировини у технології алкогольних напоїв. The aim of the research is to study the reducing ability of aqueous-alcoholic infusions from waste of aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Antioxidant characteristics of non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials for restaurant technology
    (2021) Khareba, Oleksandr; Kuzmin, Oleg; Khareba, Olena; Marynchenko, Viktor; Karputina, Margarita; Koretska, Iryna
    The aim of the study is to determine the antioxidant capacity of spicy-aromatic plant raw materials, unconventional for the technology of the restaurant industry. The antioxidant capacity of spicy-aromatic plant raw materials was determined by the method of redoxmetry and pH-metry of aqueous-alcoholic infusions; sensory indicators - according to the expert method; the results of mathematical and statistical processing - according to the Pearson linear correlation method.