Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    The quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry
    (2018) Kuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton
    The work is characterized by a quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry В роботі охарактеризовано систему управління якістю в службі банкетів, як один із елементів інноваційного розвитку готельно-ресторанним господарством
  • Ескіз
    Документ
    The quality management system of the reception service – as one of the elements of the innovative development of the hotel-restaurant industry
    (2018) Kuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton
    The paper describes the reception service as an integral component of the hotel-restaurant industry.В роботі охарактеризовано службу прийому і розміщення як невід’ємну складову готельно-ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Competitive advantages of the visual information system of transport centers
    (2019) Chemakina, Oktyabrina; Svirko, Vladimir; Kuzmin, Oleg; Kuzmin, Anton
    The basic principles of modeling the system of visual information in transport centers are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Internal mechanisms for establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology
    (2018) Kuzmin, Oleg; Zubkova, Valentyna; Shendrik, Tatiana; Korenets, Yuriі; Kuzmin, Anton; Bilenky, Pavel
    The aim of the publication is to study the mechanism of the establishment of relaxation of water-alcohol mixtures in the main stages of creating vodka in the application of electrochemical activation at the stage of Na-cationization process water softening.Метою публікації є дослідження механізму встановлення релаксації водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при застосуванні електрохімічної активації на стадії Na-катіонного зм’якшення технологічної води.