Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ The quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry(2018) Kuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, AntonThe work is characterized by a quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry В роботі охарактеризовано систему управління якістю в службі банкетів, як один із елементів інноваційного розвитку готельно-ресторанним господарствомДокумент The quality management system of the reception service – as one of the elements of the innovative development of the hotel-restaurant industry(2018) Kuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, AntonThe paper describes the reception service as an integral component of the hotel-restaurant industry.В роботі охарактеризовано службу прийому і розміщення як невід’ємну складову готельно-ресторанного господарстваДокумент Competitive advantages of the visual information system of transport centers(2019) Chemakina, Oktyabrina; Svirko, Vladimir; Kuzmin, Oleg; Kuzmin, AntonThe basic principles of modeling the system of visual information in transport centers are considered.Документ Internal mechanisms for establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology(2018) Kuzmin, Oleg; Zubkova, Valentyna; Shendrik, Tatiana; Korenets, Yuriі; Kuzmin, Anton; Bilenky, PavelThe aim of the publication is to study the mechanism of the establishment of relaxation of water-alcohol mixtures in the main stages of creating vodka in the application of electrochemical activation at the stage of Na-cationization process water softening.Метою публікації є дослідження механізму встановлення релаксації водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при застосуванні електрохімічної активації на стадії Na-катіонного зм’якшення технологічної води.