Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Quality rating of desserts based on fruit and berry raw materials(2021) Koretska, Iryna; Kuzmin, Oleg; Polyovyk, Volodymyr; Deinychenko, Liudmyla; Berezova, Ganna; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe aim of the study is to study the rating of the quality of desserts based on a fruit and berry blended semi-finished product with an increased antioxidant capacity and improved sensory indicators. Метою дослідження є вивчення рейтингу якості десертів на основі плодово-ягідного купажного напівфабрикату з підвищеною антиоксидантною здатністю та покращеними органолептичними показниками.Документ Thermophysical characteristics of frozen semifinished products for restaurant technology(2020) Koretska, Iryna; Polyovyk, Volodymyr; Maslikov, Maxim; Kuzmin, OlegThe aim of the study is to determine the influence of the rmophysical characteristics of frozen semi-finished products on the quality of desserts.