Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Determining the influence of plant-based proteins on the characteristics of dairy ice cream
    (2024) Mykhalevych, Artur; Polishchuk, Galyna; Bandura (Kuzmyk), Uliana; Osmak (Fedchenko), Tetiana; Bass, Oksana
    This paper investigates the functional and technolog-ical properties of proteins in the composition of dairy ice cream. The object of the research was the technology of ice cream with plant-based proteins. The problem to be solved was the improvement of physical-chemical and rheolog-ical characteristics of mixtures and ice cream with a low fat content by using moisture-binding structuring proteins of plant origin
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні структуроутворюючі компоненти у виробництві заморожених десертів
    (2024) Кузьмич, Влада Володимирівна; Басс, Оксана Олександрівна
    Розвиток крафтового виробництва морозива в Україні не стоїть на місці, а впевнено величезними кроками прямує в майбутнє. Надзвичайно швидкий темп розширення асортименту крафтового морозива спонукає великі промислові компанії не відставати та вводити в своє виробництво нові популярні смаки та підходити до цієї справи творчо