Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Вітчизняний ринок хлібобулочних виробів: сучасний стан та перспективи розвитку
    (2014) Струнін, Віктор Володимирович; Філоненко, Т. М.
    У статті досліджено стан хлібопекарської галузі харчової промисловості на сучасному етапі розвитку економіки, виявлено основні проблеми розвитку хлібопекарства, обґрунтовано напрями удосконалення та запропоновано шляхи їх вирішення. This article explores the state of the baking food industry at the present stage of economic development, identified the major problems of baking reasonably directions for improvement and proposed solutions.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції інтеграції та концентрації в хлібопекарській галузі України
    (2010) Скопенко, Наталія Степанівна; Стретович, Олександр Анатолійович
    Розглянуто сучасні тенденції інтеграції та концентрації виробництва на ринку хлібопродуктів України. Встановлено, що для консолідації факторів зовнішнього і внутрішнього середовища функціонування підприємств найбільш ефективним є використання механізму інтеграції та створення інтегрованих об єднань. The modem tendencies of integration and concentration of production are considered at the market of bread of Ukraine. It is set that for consolidation of factors of external and internal environment of functioning of enterprises most effective is the use of mechanism of integration and creation of computer-integrated associations.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
    (2010) Скопенко, Наталія Степанівна
    Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.
  • Ескіз
    Документ
    Основні чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі
    (2013) Литвинюк, Ольга Петрівна
    Досліджено основні "поняття конкурентоспроможності підприємства". Встановлено та обґрунтовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємства. Проведена класифікація чинників впливу за основними ознаками. Систематизовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі. Investigational basic "concepts of competitiveness of enterprise". The factors of influence on the competitiveness of enterprise are set and grounded. The conducted classification of factors of influence is on basic signs. The factors of influence on the competitiveness of enterprises of khlibopekarskoy industry are systematized.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств з використанням матриці конкурентного профілю
    (2009) Литвинюк, Ольга Петрівна
    Розглянуто роботу підприємств хлібопекарської галузі, проведено аналіз конкурентних позицій провідних підприємств галузі за допомогою побудови матриці конкурентного профілю та доведено доцільність побудови матриці конкурентного профілю для більш поглибленого та детального аналізу конкурентних позицій підприємств. Activity of enterprises of bakery industry is looked. The superficial analysis of competitive positions of leading enterprises with matrix of competitive profile of this industry were passed in this article. It was proved necessity of using matrix of competitive profile for more detailed and profound analysis.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку підприємств хлібопекарської галузі України
    (2012) Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна
    Хлібопекарська галузь грає значну соціальну і стратегічну роль у житті суспільства. У сумарному обсязі продукції всієї харчової промисловості України вона займає одне із провідних місць, а частка хлібопродуктів у раціоні населення України складає 15 %, що підтверджує їхній статус як основного продукту харчування. Традиційно цій галузі приділяється менше уваги, ніж іншим, але будь-які зміни, що відбуваються на ринку хліба і хлібобулочних виробів, моментально впливають на економічне та соціально-політичне життя країни. Bakery industry plays a significant social and strategic role in society. In the total volume of production of all food she Ukraine occupies one of leading places, and share bread in the diet of the population of Ukraine is 15%, confirming their status as a staple food. Traditionally, this area is given less attention than others, but any changes occurring in the market of bread and bakery products, instant impact on economic, social and political life.
  • Ескіз
    Документ
    Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України
    (2002) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія Григорівна
    У статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення. The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.
  • Ескіз
    Документ
    Управління продукцією, яка не відповідає вимогам стандартів в системі менеджменту якості
    (2010) Труш, Юлія Леонідівна
    Розглянуто основні питання пов’язані з управлінням продукції, яка не відповідає вимогам стандартів в системі менеджменту якості The principal improvement ways of production quality management have been considered. These ways influence the pace of revenue and the profitability of an enterprise, likewise high quality production and its constant improvement.
  • Ескіз
    Документ
    Використання комплексного програмно - цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі
    (2013) Труш, Юлія Леонідівна
    Розглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм, та дозволяє у організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств. The application of program-targeted planning that underlies complex targeted programs is considered. It allows organizations to improve the accuracy of forecasts and draw planned performance closer to the actual one, which significantly contributes to the successful development of enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Evaluation of development of bakeries of Crimea
    (2012) Dunda, Svetlana
    In the article the development of bakeries in two methods is evaluated.