Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products(2018) Dorohovich, Antonella; Dorohovich, Victoriya; Mazur, LiubovA comprehensive indicator of the quali-ty of sugars and sugar substitutes was calculated according to the principles of quality measurement. The calculation showed the following values of the complex index of sugars’ quality – sucrose, glucose, fructose, maltose, lactose, tagatose, tre-halose: 0.53, 0.46, 0.72, 0.44, 0.26, 0.81, 0.44, 0.47 respectively, and sugar substitutes – sorbitol, xylitol, iso-maltotol, maltitol, erythritol, lactitol: 0.34,0.42, 0.37, 0.47, 0.86, 0. 37 re-spectively.Документ Формування пріоритетів розвитку підприємства на основі форсайтингу(2015) Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Гаврилова, Тетяна ВасилівнаРозглянуто підходи до створення стратегічного бачення як підґрунтя щодо формування майбутнього. Розкрито зміст поняття «форсайт». Визначено етапи розвитку форсайтингових досліджень та можливості їх застосування в Україні. Доведено доцільність використання технології форсайтингу для розроблення пріоритетів розвитку підприємства. Сформульовано етапи формування пріоритетних напрямів розвитку компанії. Запропоновано методи для аналізу ситуації і пошуку рішень. Examine the approaches to the creation of a strategic vision as a basis for shaping the future. Reveal the content of the concept of "foresight". Definition of stages of foresights research development and the possibility of their use in Ukraine. Prove the expediency of using technology to foresights for develop priorities development the company. Formulated the steps of forming the priorities development of the company. Propose methods to analyze the situation and find solutions.