Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в діяльність підприємств готельного господарства(2013) Розметова, Олена ГригорівнаВ статті досліджено проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в готельному бізнесі з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проаналізовано досвід іноземних компаній щодо ведення соціально-відповідального бізнесу та надання готельних послуг людям з інвалідністю. Обґрунтовано необхідність впровадження соціальних інновацій на вітчизняних готельних підприємствах з метою охоплення такого сегменту потенційних споживачів, як люди з обмеженими можливостями. In article examines the problems and prospects of social innovation in the hospitality industry to improve the competitiveness of enterprises. The experience of foreign companies in respect of socially responsible business and hotel services to people with disabilities. The necessity of social innovation at national hotel companies to reach this segment of potential consumers, as people with limited possibilities.Документ Доступність продуктів харчування в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ статті основа увага приділяється доступності харчових продуктів, яка повністю залежить від держаної політики. При цьому доступність розглядається з точки зору фізичної достатності та економічної доступності, що є актуальним в сучасних умовах розвитку України. Саме така спрямованість обумовлена низьким рівнем життя населення, значним падінням рівня здоров’я нації, кризовими демографічними та політичними процесами. The paper focuses on accessibility of food products, which is entirely dependent on the state policies. Thus accessibility is considered in terms of the physical availability and economic accessibility, which is actual in the present conditions of Ukrainian development. That is the thrust due to the low standard of living, a significant fall in the nation's health, crisis demographic and political processes.Документ Проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в діяльність підприємств готельного господарства(2013) Розметова, Олена ГригорівнаВ статті досліджено проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в готельному бізнесі з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проаналізовано досвід іноземних компаній щодо ведення соціально-відповідального бізнесу та надання готельних послуг людям з інвалідністю. Обґрунтовано необхідність впровадження соціальних інновацій на вітчизняних готельних підприємствах з метою охоплення такого сегменту потенційних споживачів, як люди з обмеженими можливостями. In article examines the problems and prospects of social innovation in the hospitality industry to improve the competitiveness of enterprises. The experience of foreign companies in respect of socially responsible business and hotel services to people with disabilities. The necessity of social innovation at national hotel companies to reach this segment of potential consumers, as people with limited possibilities.Документ The idea of distance language learning(2012) Mykhailova, Nelia; Vlasenko, LudmilaRapid developments in information and communications technology, together with societal changes, have increased awareness of and demand for distance education. More traditional forms of distance language learning, that used print, audio and video materials are being supplemented by opportunities for interaction and collaboration online. This article introduces the idea of distance language learning in all its diversity.