Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»(2015) Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга; Борук, Сергій Д.У статті досліджено вплив концентрації борошна «Здоров’я» на структурнореологічні властивості бісквітного тіста. Встановлено, що збільшення концентрації борошна супроводжується зростанням в ’язкості та напруги зсуву Збільшення швидкості зсуву супроводжується частковим руйнуванням структури тіста. Після зняття зовнішнього впливу структура швидко відновлюється.Документ Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання(2016) Стрилець, Ірина; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі наведено дослідження, щодо процесів утворення бісквітного тіста.The paper presents studies regarding the formation of biscuit dough.