Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництві(2006) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва(2004) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of water quality for alcoholic beverage production is given, according to the principles of qualimetry.Документ Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництві(2005) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості активного вугілля для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of active coal of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку(2012) Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті приведено новітні дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту. In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.Документ Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання(2013) Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання, згідно з принципами кваліметрії. The article describes a method of quantifying the quality of the integrated meat cooked sausages in the extrusion process, according to the principles of quality control.