Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння(2014) Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила ВасилівнаУ статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла. The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight.Документ Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів(2011) Роглєв, Йосип Йосипович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичПоява технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів відноситься до 80-х років ХХ століття і пов'язана з виготовленням здобних хлібобулочних виробів. Зараз технологія швидкого заморожування набуває все більшого поширення, і її застосовують для приготування різних видів тіста: хліб, піца, здоба, листкові вироби, та ін.