Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесів електроконтактного оброблення м’ясопродуктів(2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій ОлександровичСтаття містить опис фізичних методів теплового оброблення, зокрема електро-контактного нагрівання струмами промислової частоти, що не вимагає застосування яких-небудь перетворень частоти струму і значно спрощує технічне виконання установок для теплового оброблення м’ясопродуктів, підвищує ККД і швидкість їх нагрівання, доступність контролю і регулювання енергетичних параметрів.Документ Інтенсифікація процесу підготовки утфелю останньої кристалізації до центрифугування шляхом електронагріву(2017) Журбицький, Юрій Михайлович; Бойко, Володимир Олександрович; Мельник, Biктоp Андрійович; Прядко, Микола Олексійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Калініченко, Микола Федорович; Баскевич, С. П.; Суховій, Т. А.Наведені перевагиінтенсифікації процесу підготовки утфелю останньої кристалізації до центрифугування шляхом електричного нагріву. The advantages of intensifying the process of preparation of the last crystallization of the cemetery to centrifugation by means of electric heating are given.