Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю(2008) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.Визначено оптимальні технологічні параметри ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю у виробництві високомальтозних сиропів.Документ Видалення нерозчинних домішок у виробництві високомальтозних сиропів за допомогою флокулянтів(2009) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Розборський, Є. В.Наведено результати досліджень сорбційного очищення гідролізатів крохмалю від завислих домішок флокулянтом та сорбентами у виробництві високомальтозних сиропів. Для оцінки ефективності проведення процесу очищення гідролізатів сорбентами визначено швидкість фільтрування та розраховано ефект очищення гідролізатів. Встановлено технологічний режим процесу очищення високомальтозних гідролізатів від нерозчинних домішок.