Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків
    (1997) Українець, Анатолій Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Асауленко, А. О.
    Розглядається питання подовження терміну зберігання харчових продуктів з використанням магнітно-імпульсної обробки. Також наведені результати досліджень впливу даної обробки на термін зберігання та кількості мікроорганізмів сухих сніданків. The article deals with question of lengthening period of storage of food products using magnetic pulse treatment. Also presented results of research effects of this treatment on the storage time and amount of microorganisms of breakfast cereals.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив магнітно-імпульсного оброблення на реалогічні властивості водних розчинів цукрози
    (2008) Гречка, Вадим Васильович; Мірошников, Олег Миколайович
    Досліджено вплив магнітно-імпульсної обробки на структуру водних розчинів цукрози. Внаслідок дії цієї обробки встановлена дегідратація молекул цукрози, що приводить до зменшення густини та в’язкості розчинів. Даний ефект може бути використаний для покращення процесів кристалізації цукру. The influence of magnetic-pulse treatment on the structure of aqueous solutions of sucrose. As a result of this processing is installed dehydration of sucrose molecules, leading to a decrease in the density and viscosity solutions. This effect can be used to improve the processes of crystallization of sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу магнітно-імпульсної обробки на кристалізацію цукрози
    (2001) Гречка, Вадим Васильович; Гулий, Іван Степанович; Мірошников, Олег Миколайович
    Проведено дослідження процесу кристалізації цукрози із сиропів, що були попередньо обробленні магнітно-імпульсними полями. Доведена доцільність магнітно-імпульсної обробки для інтенсифікації процесу кристалізації цукрози. A study of the crystallization of sucrose syrup, which were pre-processing pulse magnetic fields. The expediency of magnetic-pulse treatment to intensify the process of crystallization of sucrose.