Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив сортових особливостей на природні комплексні сполуки топінамбура
    (2013) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна; Сакун, М. М.
    В статті розглядається, що досліджена зміна природних комплексних сполук топінамбура під час метаболізму та вирощуванні. Визначені найбільш технологічні сорти топінамбура для промислової переробки, з точки зору врожайності та інтенсивності накопичення органічних складових. Отримані результати досить значні для організації промислової переробки топінамбура та отримання продуктів цільового призначення і дозволяють прогнозувати інтенсивність накопичення комплексних сполук та їх якісний склад на протязі всього терміну росту. We explored changing of natural complex compounds of topinambur during metabolism and cultivating. Our specialists identified the most technological varieties of topinambur for industrial processing, considering of crop capacity and intensity of accumulation of some organic constituents. The results are quite significant for the industrial processing of topinambur and receive product purpose and to predict the intensity of accumulation of complex compounds and their qualitative composition throughout the growth period.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард Георгійович
    У даній статті представлено результати дослідження харчової цінності нетрадиційної сировини та використання селери, топінамбура, гарбуза і капусти кольрабі у виробництві посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів; розроблені рецептури інноваційних продуктів з рослинною сировиною (20 %), та проведено їх комплексну оцінку якості і безпеки у охолодженому та замороженому станах. This article presents results of a study of the nutritional value of non-traditional raw materials and use of celery, topinambur, pumpkin and cabbage cauliflower in the production of split ends meet-vegetable semi-finished products; the formulation of innovative products from vegetable raw materials (20 %), and conducted a comprehensive assessment of quality and safety in the cooled and frozen state.
  • Ескіз
    Документ
    The refractive index of inulin solution
    (1986) Lezenko, Galina; Bobrovnik, Leonid; Remeslo, Natalia; Kupchik, Lydia; Fedorenchenko, Lidiya; Zinchenko, Natalia
    The dependence of the refractive index inulin solutions on temperature and concentration of the solution.