Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів
    (2014) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Басиста, Марина Володимирівна; Фурсік, Оксана Петрівна; Коломієць, Роман Анатолійович
    Розроблена технологія харчової суміші з додаванням рослинної сировини і білково-жирової емульсії і доведена доцільність його використання в промисловості полу фабрикатів. The technology of food mix with the addition of plant material and protein-fat emulsion and proved the feasibility of its use in industry poll manufactures.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив заморожування тістових напівфабрикатів на клейковинні білки
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Шевчук, Олена Юріївна
    У статті наведено результати досліджень впливу заморожування тестових заготовок на клейковину тіста, його мікроструктуру і їх збереження при температурі-18оС. Аналізували бездріжджове тісто з вмістом цукру 15% і жиру - 10% до маси борошна, а також тісто без зазначених інгредієнтів. Зроблено висновок про зміни структурно-механічних властивостей тіста під дією низьких температур. The paper is devoted to results of studies of the effect of freezing the dough pieces to gluten the dough, its microstructure, and their preservation at -18 ° C. Analyzed unleavened dough with a sugar content 15% fat - 10% by weight of flour and dough without these ingredients. It is concluded about changes in the structural and mechanical properties the dough under the influence of low temperatures.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції європейського ринку хлібобулочних виробів
    (2000) Волохова, Нінель Антонівна; Репіч, Тетяна Анатоліївна
    У статті розглянуто основні напрями діяльності виробників хліба у країнах Західної Європи та тенденції розвитку європейського ринку хлібобулочних виробів.