Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів
    (2009) Петрина, Алла Богданівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    Досліджено функціонально-технологічні властивості різних видів борошна у поєднанні з молочною сировиною: форми зв’язків, що виникають при взаємодії таких інгредієнтів з жиром рослинного і тваринного походження та вологою молочної основи (молока знежиреного). Investigated functional and technological properties of different types of flour in combination with raw milk: form relationships arising from the interaction of these ingredients with the fat of vegetable and animal origin, as well as moisture milk base (skim milk).
  • Ескіз
    Документ
    Спред з харчовими волокнами
    (2009) Петрина, Алла Богданівна; Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    З′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.