Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка комплексних хлібопекарських поліпшувачів для хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання(2017) Білик, Олена АнатоліївнаУ статті розглянуто технологічні аспекти виробництва комплексних хлібопекарських поліпшувачів для подовження тривалості свіжості хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Встановлено, що оптимальне дозування поліпшувачів становить 2,0…3,0 % до маси борошна. Доведено позитивний вплив комплексних хлібопекарських поліпшувачів на показник кришкуватості, набухання та збереження аромату. Отримані результати підтверджують, доводять доцільність використання комплексних хлібопекарських поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів з пшеничного борошна для подовження тривалості їх свіжості до 72 год зберігання в не упакованому вигляді. In the article the technological aspects of production of complex baking improver are considered for lengthening of duration of freshness of bakegoodss from a wheatflour. It is set that an optimum dosage of baking improver is 2,0.3,0 % to weight of flour. The positive impact of complex baking improver on the index of crumble, supergasping and maintainance of aroma. The got results finish telling expedience of the use of complex baking improver in technology of baked goodfrom a wheatflour for lengthening of duration of their freshness of to 72 hours storage in the form of newpagename.Документ Вітчизняний ринок хлібобулочних виробів: сучасний стан та перспективи розвитку(2014) Струнін, Віктор Володимирович; Філоненко, Т. М.У статті досліджено стан хлібопекарської галузі харчової промисловості на сучасному етапі розвитку економіки, виявлено основні проблеми розвитку хлібопекарства, обґрунтовано напрями удосконалення та запропоновано шляхи їх вирішення. This article explores the state of the baking food industry at the present stage of economic development, identified the major problems of baking reasonably directions for improvement and proposed solutions.Документ Державне управління підприємствами хлібопекарської галузі України та напрями підвищення ефективності їх діяльності(2011) Ставицький, Олександр ВікторовичВ статті проведено дослідження стану хлібопекарської галузі харчової промисловості, основних проблем розвитку хлібопекарства та обґрунтовано можливі напрямки їх вирішення.Документ Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів(2011) Роглєв, Йосип Йосипович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичПоява технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів відноситься до 80-х років ХХ століття і пов'язана з виготовленням здобних хлібобулочних виробів. Зараз технологія швидкого заморожування набуває все більшого поширення, і її застосовують для приготування різних видів тіста: хліб, піца, здоба, листкові вироби, та ін.