Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Вітчизняний ринок хлібобулочних виробів: сучасний стан та перспективи розвитку
    (2014) Струнін, Віктор Володимирович; Філоненко, Т. М.
    У статті досліджено стан хлібопекарської галузі харчової промисловості на сучасному етапі розвитку економіки, виявлено основні проблеми розвитку хлібопекарства, обґрунтовано напрями удосконалення та запропоновано шляхи їх вирішення. This article explores the state of the baking food industry at the present stage of economic development, identified the major problems of baking reasonably directions for improvement and proposed solutions.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
    (2010) Скопенко, Наталія Степанівна
    Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.
  • Ескіз
    Документ
    Фонд материального поощрения на предприятиях хлебопекарной промышленности
    (1986) Ващенко, Анна Федоровна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Федосеевна
    Обосновано и предложено систему показателей для формирования фонда материального поощрения на предприятиях хлебопекарной промышленности, а также порядок дальнейшего распределения его по производственным единицам и внутри их. Substantiates the system of indicators to form the material incentive fund for enterprises of the bakery industry, and also for subsequent distribution to its production units and within them.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств з використанням матриці конкурентного профілю
    (2009) Литвинюк, Ольга Петрівна
    Розглянуто роботу підприємств хлібопекарської галузі, проведено аналіз конкурентних позицій провідних підприємств галузі за допомогою побудови матриці конкурентного профілю та доведено доцільність побудови матриці конкурентного профілю для більш поглибленого та детального аналізу конкурентних позицій підприємств. Activity of enterprises of bakery industry is looked. The superficial analysis of competitive positions of leading enterprises with matrix of competitive profile of this industry were passed in this article. It was proved necessity of using matrix of competitive profile for more detailed and profound analysis.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку підприємств хлібопекарської галузі України
    (2012) Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна
    Хлібопекарська галузь грає значну соціальну і стратегічну роль у житті суспільства. У сумарному обсязі продукції всієї харчової промисловості України вона займає одне із провідних місць, а частка хлібопродуктів у раціоні населення України складає 15 %, що підтверджує їхній статус як основного продукту харчування. Традиційно цій галузі приділяється менше уваги, ніж іншим, але будь-які зміни, що відбуваються на ринку хліба і хлібобулочних виробів, моментально впливають на економічне та соціально-політичне життя країни. Bakery industry plays a significant social and strategic role in society. In the total volume of production of all food she Ukraine occupies one of leading places, and share bread in the diet of the population of Ukraine is 15%, confirming their status as a staple food. Traditionally, this area is given less attention than others, but any changes occurring in the market of bread and bakery products, instant impact on economic, social and political life.
  • Ескіз
    Документ
    Державне управління підприємствами хлібопекарської галузі України та напрями підвищення ефективності їх діяльності
    (2011) Ставицький, Олександр Вікторович
    В статті проведено дослідження стану хлібопекарської галузі харчової промисловості, основних проблем розвитку хлібопекарства та обґрунтовано можливі напрямки їх вирішення.