Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Chlorophyll content and antioxidant activity of sunflower oil with aromatic raw materials
    (2014) Usatyuk, Svitlana; Pelekhova, Lyubov
    The article presents the results of the study on chlorophyll content and antioxidant activity of sunflower oil with aromatic raw materials. Dried parsley and basil were used as aromatic raw materials. Dried basil and parsley were in the amount of 2 to 10 %. The chlorophyll content was quantified by the photometric method. Determination of the AOA was carried out by the Flourescence Recovery after Photobleaching (FRAP) method.
  • Ескіз
    Документ
    Картофельные чипсы длительного хранения
    (2008) Фалендыш, Наталья Алексеевна; Левченко, Н. И.; Ковбаса, Владимир Николаевич; Терлецкая, Вита Альбертовна
    Определены оптимальные дозировки майорана, базилика и порошка паприки при замесе теста для картофельных чипсов. Внесение майорана, базилика и порошка паприки позволяет снизить скорость процессов окисления жира и тем самым, существенно продлить стоки хранения.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів
    (2008) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Левченко, Н. І.; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Метою роботи є дослідження можливості використання для виробництва картопляних чіпсів подовженого терміну зберігання нетрадиційної сировини природного походження, яка володіє антиоксидантними властивостями. Встановлено, що майоран і базилік мають антиоксидантні властивості та здатні суттєво інгібувати процеси окиснення жиру при зберіганні картопляних чіпсів.