Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Маркетинговое обоснование технологии бисквитных полуфабрикатов на основе мучных композиций
    (2000) Богомолов, Алексей Васильевич; Камбулова, Юлия Викторовна; Сафонова, Ольга Николаевна; Перцевой, Федор Всеволодович
    В данной статье изучается влияние факторов микро- и макросреды на формирование рынка мучных кондитерских и хлебобулочных изделий, оценивается конкурентноспособность мучной кондитерской продукции, приготовленной с использованием мучных композиций, анализируются результаты анкетирования потребителей новой продукции. In this paper the influence of the parameters of macro - and microenvironment on the formation of the market of pastry and bakery products, evaluated the competitiveness of flour confectionery products, made using flour compositions, analyzed the survey results of the new consumer products.
  • Ескіз
    Документ
    Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій
    (2000) Сафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевой, Федір Всеволодович
    Комплексно розглянуто питання якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Розраховано комплексний показник якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Comprehensively addressed the issue of quality semi-finished biscuit based on barley flour. Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour.