Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикату(2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичВ статті розглянуто доцільність використання порошків калини, горобини та обліпихи як біологічно активної добавки в технології бісквітного напівфабрикату для підвищення харчової цінності продукції. Встановлено вплив плодових порошків на фізико-хімічні (вологість, пористість, кислотність, упікання, коефіцієнт підйому, стискаємість, крихкуватість та намокаємість) і органолептичні показники. The article shows the possibility of using the powders of snowball, rowan and buckthorn as biologically active supplements for the production of biscuit semi-finished products to improve the nutritional value of the production. The influence of fruit powders on the physical and chemical properties such as moisture content, crumb grain, acidity, baking loss, index of flow-up, squeezing, harsh, solubility and organoleptic properties has been determined.Документ Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій(2011) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаРозглянуто збагачення бісквітного напівфабрикату нутрієнтами. Запропоновано використання борошняних сумішей та фітокомпозицій. Biscuit semi-finished product fortification has been considered. The use of flour mixes and phytocompositions has been proposed.