Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    «Росяна» – вода артезіанська питна найвищої якості
    (2023) Федосов, Олексій Леонідович; Карсим, Ірина Василівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Дулька, Ольга Степанівна
    Проведений аналіз інноваційних способів водопідготовки на підприємстві з виробництва бутильованої води «Росяна» для отримання високоякісної продукції. The analysis of innovative methods of water preparation at the bottled water production company "Rosyana" was carried out to obtain high-quality products.
  • Ескіз
    Документ
    Методи підготовки води для виробництва напоїв і фасованих вод
    (2022) Чернова, Наталія Миколаївна
    Розглянуто різні схеми підготовки води для алкогольних напоїв, пивоваріння, безалкогольних напоїв і фасованих вод, а також можливості різних систем і установок підготовки води для виробництва. Наведено показники фізіологічної повноцінності мінерального складу питної води та вплив сольового складу води на формування якості пива.
  • Ескіз
    Документ
    Яку воду можна пити?
    (2004) Прибильський, Віталій Леонідович; Остапенко, Валентина Василівна
    Дієтологи рекомендують щоденно вживати 6-8 склянок питної води. Але дуже важливо, щоб вона була максимально чистою. Для тих, хто продовжує користуватися водопровідною водою, спеціалісти рекомендують відстоювати її не менше доби, пити лише кип’яченою. Бутильована вода, добута з глибин Юрського горизонту, найчистіша й природно збалансована. За визначенням міжнародних фахівців, вода вважається бутильованою, якщо вона відповідає державним стандартам. Гігієнічним вимогам, розлита в гігієнічну місткість і продається для споживання людьми. Практично в усьому світі лікувальну мінеральну воду можна купити лише в аптеці. Варто наголосити: достовірний аналіз кожного зразка води про¬водять лише за визначеними ГОСТом, сертифікованими методами контролю в акредитованій лабораторії. Некомпетентна оцінка якості води, незнання методів контролю перешкоджають активному розвитку виробництва бутильованих вод в нашій державі.