Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння
    (2014) Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна
    У статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла. The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів
    (2011) Роглєв, Йосип Йосипович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
    Поява технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів відноситься до 80-х років ХХ століття і пов'язана з виготовленням здобних хлібобулочних виробів. Зараз технологія швидкого заморожування набуває все більшого поширення, і її застосовують для приготування різних видів тіста: хліб, піца, здоба, листкові вироби, та ін.