Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи підвищення конкурентного потенціалу виноробних підприємств України(НТУУ «КПІ», 2015) Матвєєв, Володимир ВолодимировичУ статті проаналізовано тенденції розвитку виноробної галузі України. Виявлено фактори, які сприяють якості вина, зокрема терруар, виноград, робота енолога. Розглянуто основні чинники, які стримують розвиток вітчизняних підприємств як на внутрішньому, так і на світовому ринку, а саме: сировинні, техніко-технологічні, організаційні, економічні, правові. Запропоновано рекомендації щодо підвищення конкурентного потенціалу виноробних підприємств України.Документ Структурний аналіз забезпечення виноробних підприємств України сировиною(2014) Матвєєв, Володимир ВолодимировичУ статті проаналізовано тенденції розвитку виноробної галузі України та її окремих виноградарських регіонів. Досліджено потенційну потужність господарств України в досягненні високого рівня конкурентоспроможності виноградної продукції на внутрішньому і зовнішньому ринках. Розглянуто основні проблеми виноградарсько-виноробної галузі України та окремих регіонів. Запропоновано основні шляхи покращення економічного становища вітчизняних підприємств галузі. Analyzed in the article trends of the wine industry of Ukraine and its individual vineyard regions. Researched the potential power farms in Ukraine high level of competitiveness grape products in domestic and foreign markets. Examined the main problem of viticulture, wine industry of Ukraine and some regions. Found that among the many wineries problems that require urgent solution, along with the creation of an effective system of financing production, sustainable economic relations between agricultural units, processing enterprises, trade, adequate state support, poor quality of products, an important role is the stabilization and development of raw material base. Argued that given the political and economic situation in Ukraine, despite the fact that today viticulture and winemaking Crimea fell from a segment of the field of agriculture Ukraine, during the period of uncertainty other regions have to fill this niche in Wine agribusiness segment complex of Ukraine.Документ Вплив еножелатину на якість вітчизняних виноматеріалів(2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна Яківна; Тураш, В. А.В роботі розглядається вплив рідкого еножелатину (вітчизняного виробництва) на якість виноматеріалів та їх стабільність. Еножелатин має вищу ефективність взаємодії з фенольними сполуками, ніж звичайний желатин при обробці виноматеріалів та підвищує органолептичні якості і забезпечує тривалу стабільність напоїв. In this work the influence of the liquid enogelatin (home produced) on the quality of wine materials and their permanence is considered. Enogelatin has higher level of reciprocity with phenolic compounds, increases organoleptic qualities and provides long lasting permanence of drinks.Документ Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти(2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПроведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання.