Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасний стан і перспективи використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській та харчоконцентратній промисловості(2001) Дробот, Віра Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Яценко, Н. П.; Юрчак, Віра Гаврилівна; Махинько, Валерій МиколайовичРозглянуто різні продукти переробки сої, що можуть бути використані в харчовій промисловості. Зібрано інформацію щодо їх функціональних властивостей. Визначено можливі напрями використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській та харчоконцентратній промисловості. Discuss the different products of processing of soybeans, which can be used in the food industry. Collected information about their functional properties. Identified areas of use of products of processing of a soya in the baking, macaroni, confectionery and food concentrates industry.Документ Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий(1989) Юрчак, Вера Гавриловна; Сысоев, Иван Аверьянович; Вербицкий, Борис Ильич; Луцик, Юрий Павлович; Грабошникова, В. И.В статье показано, что наилучшие условия замеса обеспечиваются в прессе «Кобра». Изделия получаются лучшего качества по сравнению с теми, замес теста для которых осуществлялся в прессах ЛПЛ-2М или «Демако». Установлено, что более важное влияние на качество изделий имеет продолжительность замеса, а не вакуумирование. The best condition of paste knead make sure in press Kobra. Produce with best quality macaroni than in press LPL-2M and press Demaco. The duration of knead is more important than vacuuming.Документ О выборе рациональных режимов сушки короткорезанных макаронных изделий(1990) Евенко, Юрий Николаевич; Исай, Валерий Николаевич; Вербицкий, Борис Ильич; Луцик, Юрий Павлович; Копач, О. А.; Зубченко, Виктор СергеевичИзотермы сушки макарон при разных температурах в сушилках Г4-КСК-45 и Г4-КСК-90 позволяют получить алгоритм выбора рациональных режимов сушки. Isotherms of macaroni drying at different temperatures in dryers Г4-КСК-45 and Г4-КСК-90 allow to obtain the algorithm of the selection of rational drying régimes.