Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Баятян, Ася РафаелівнаУ цієї роботі особлива увага приділена головному етапу підготовки технологічної води для виробництва горілки - демінералізації, методом зворотного осмосу. Дана графічна залежність складу води після зворотного осмосу від сезонних коливань.Документ Методичні підходи до оцінки інформаційних ресурсів підприємства(2010) Яровий, Леонід ВолодимировичРозглянуто основні види інформаційних ресурсів підприємства та методичні підходи до оцінки інформаційних ресурсів підприємства. Проведено аналіз двох основних методик оцінки інформаційними ресурсами та виокремлено характерні риси. The main types of enterprise information resources and methodological approaches to the assessment of information resources company. Analysis of the two main valuation techniques and information resources are allocated characteristics.