Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Формування асортиментної політики на підприємстві(2016) Труш, Юлия Леонидовна; Гриценко, Алина АлександровнаНа сьогодні у розвитку вітчизняної економіки все більшого значення для виробників набуває управління асортиментом продукції, яку випускає підприємство, його якість, глибина та насиченість. Тому, одним із головних напрямів діяльності підприємства є створення ефективної асортиментної політики. Велике значення цей напрямок відіграє в умовах, коли до товарного асортименту з боку споживача висуваються досить високі вимоги щодо ціни, якості, дизайнерської упаковки, широти асортименту, а також реклами. Тож, питання ефективного формування товарної політики є актуальним, адже саме товар є результатом діяльності підприємства, джерелом його прибутків та базою функціонування й розвитку. Today in the development of the national economy increasingly important for producers acquires management range of products manufactured at the enterprise, its quality, depth and richness. Therefore, one of the main directions of enterprise activity is creation of effective assortment policy. Great importance to this direction plays in the conditions, when the product portfolio from the consumer placed high enough requirements on price, quality, designer packaging, breadth of assortment, and also advertising. Therefore, the effective formation of commodity policy is relevant, because the product is a result of activity of the enterprise, the source of profits and a base of functioning and development.Документ Застосування системних підходів до управління цукровим заводом(2015) Глущенко, Маргарита Сергіївна; Луцька, Наталія МиколаївнаВ роботі аналізуються різні аспекти управління цукровим виробництвом та зроблено висновок, що для покращення ефективності функціонування цукрового заводу необхідно використати системний підхід до управління. При цьому задача управління підприємством розбивається на ієрархічні рівні, де нижньому рівні вирішується задача регулювання окремим технологічним апаратом, вище – ділянкою цеху, ще вище - цехом або відділенням, ще вище - лінією і т.д. Тобто проблема розбивається на підпроблеми так, щоброзв ’язання сукупності підпроблем приводило до розв ’язйння проблеми в цілому. Розроблено фрагмент стратифікованого управління продуктовим відділенням цукрового виробництва, де на кожному рівні вирішується задача оптимального управління згідно зі своїм критерієм.Документ Розширення асортименту м’ясних продуктів для дитячого харчування(2014) Гащук, Олександра Ізидорівна; Коломієць, Наталія СергіївнаВ даній статті наведено дані про розширення асортименту м’ясних продуктів для дитячого харчування. This paper shows the diversification of meat products for baby food.Документ Исследование условий создания равномерности полей облученности систем "светлых" инфракрасных излучателей(1968) Дущенко, Виктор Павлович; Буляндра, Алексей Федорович; Кучерук, Иван МитрофановичРасчет и конструирование терморадиационных установок пищевой промышленности с применением "светлых" ИК излучателей, а также обеспечение высоких качественных показателей обрабатываемых продуктов требуют знания полей облученности, создаваемых отдельно взятыми системами ИК излучателей Calculation and design of installations thermoradiation food industry using "light" IR emitters, as well as providing high quality parameters of processed products require knowledge of radiation fields produced by individual systems IR emittersДокумент Исследование спектральных характеристик некоторых капиллярно пористых тел в ИК области длинною волн 1 - 5 мкм(1970) Дущенко, Виктор Павлович; Кучерук, Иван Митрофанович; Буляндра, Алексей ФедоровичДля выбора оптимальной области спектра при термической обработке влажных дисперсных материалов требуется знание спектральных характеристик ИК источников излучения в оптических свойств дисперсных материалов в ИК области спектра. To select the optimal spectral region during heat treatment of wet particulate materials requires knowledge of the spectral characteristics of infrared radiation sources in the optical properties of dispersed materials in the IR region.Документ Комплексное исследование терморадиационной сушки капиллярно-пористых тел(Тепло – и массоперенос, 1968) Дущенко, Виктор Павлович; Кучерук, Иван Митрофанович; Буляндра, Алексей Федорович; Бережной, Петр Васильевич; Петрова, Р. С.; Сиднев, Павел ПавловичЭффективное использование инфракрасных излучателей для терморадиационной сушки капиллярно-пористых тел требует в первую очередь согласования спектральных характеристик ИК-излучателей с оптическими свойствами обрабатываемых материалов. Effective use of infrared emitters for drying thermoradiation capillary-porous bodies requires primarily matching the spectral characteristics of IR emitters, the optical properties of the processed materials.Документ Определение параметров гранулометрического состава кристаллов сахара в утфеле(1986) Трегуб, Виктор Григорьевич; Козявкин, Анатолий Петрович; Кушков, Владимир НиколаевичОписанная методика может использоваться для определения с требуемой точностью параметров фракционного состава кристаллов сахара в процессе уваривания и кристаллизации утфелей, а также в сыпучих готовых продуктах. The described technique can be used to determine the required accuracy parameters fractional composition sugar crystals in the process of boiling massecuite and crystallization, as well as in bulk the finished products.Документ Стан ринку годинників в Україні(2000) Артюх, Тетяна Миколаївна; Пусев, В.У статті запропоновано аналіз ринку годинників в Україні. The paper presents the analysis of watches market in Ukraine.Документ Значення видової специфіки ювелірних коштовностей в оціночній діяльності(2002) Артюх, Тетяна Миколаївна; Індутний, ВолодимирУ статті викладені результати логіко-верифікаційного дослідження видової специфіки асортиментних груп товарів з урахуванням загальних уявлень про ювелірні вироби, а також авторська прикладна класифікаційна модель для забезпечення експертного оцінювання у сфері вивчення ювелірних виробів.Документ Мануфактурна та фабрично-мануфактурна стадії розвитку кондитерської промисловості Харкова (друга половина ХІХ- початок ХХ ст.)(2012) Коцюбанська, Ольга ОлександрівнаУ статті розглядається розвиток кондитерської промисловості Харкова у мануфактурній та фабрично-мануфактурній стадіях, його особливості та загальні закономірності. В окремому порядку приділяється увага персоналіям кондитерського світу Харкова та співвідношенню продуктів регіональної специфіки та загальноєвропейського асортименту. пThe paper is devoted to the development of the confectionery industry of Kharkov in manufactory and fabric-manufactory stages, its features and the general laws. In separately order the attention to a personnels of the confectionery world of Kharkov and a parity of products of regional specificity and the all-European assortment is paid.