Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Исследование структурно-механических характеристик жидкой пшеничной опары(2015) Доломакин, Юрий ЮрьевичИсследованы типичные структурно-механические характеристики жидких пшеничных хлебопекарных опар с целью проектирования современного оборудования для их приготовления. Полученные структурно-механические характеристики продукта подтверждают ее принадлежность к структурированным системам, и на величину динамической границы ее текучести влияет характер продукта, технологические особенности изготовления. В результате проведенных исследований выявлено, что структурно-механические показатели опары слишком вариативны и зависимы от характера ее течения и параметров окружающей среды. Typical structural and mechanical properties of liquid wheat sourdough with a view to the design of modern equipment for their preparation. Point of structural and mechanical characteristics of the product confirms that it belongs to a structured system, and the value of the dynamic fluidity of its borders affects the nature of the product and the technological features of manufacture. The studies revealed that the structural and mechanical properties of sponge biodiversity and too dependent on the nature of its current and environmental parameters.Документ Дослідження реологічних властивостей кефіру(2013) Попова, Антоніна Валеріївна; Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег Миколайович; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВстановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких характерна міцність та пластичність. It is established that all investigated kefirs are the structured systems with clearly defined supermolecular coagulate structure. They are characterized by durability and plasticity.Документ Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок(2012) Попова, Антоніна Валеріївна; Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег Миколайович; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВстановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких характерна міцність та пластичність.