Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе(2024) Шовкова, Наталія ОлександрівнаДокумент Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування(2024) Кубрякова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Проєктування підприємства по виготовленню та поліграфічному оформленню споживчої упаковки для пакування сухофруктів накладом 1,5 млн за рік(2024) Пасацька, Валерія СергіївнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для сухофруктів(2022) Пасацька, Валерія СергіївнаДокумент Проект технічного переоснащення цеху кондитерської фабрики з встановленням лінії з виробництва зернових батончиків(2020) Салло, Інна Олександрівна